Ons Team

Ons team bestaat momenteel uit 6 medewerk(st)ers.

Theo Nout - directeur

De primaire taken van Theo zijn, naast de dagelijkse leiding, o.a. de (inrichting van) cliëntrapportages, richting geven aan nieuwe functionaliteit van de applicatie en ondersteuning van (nieuwe) cliënten op locatie.

Frank Egthuijsen - Operations

Frank zet zich voornamelijk in op het operationele vlak en het onderhouden van verschillende IT-vraagstukken. Doel hiervan is om de kwaliteit van AIRS op een nog hoger plan te krijgen. 

Elly Vroegh (sinds 2007)

Elly is een medewerkster van het eerste uur. Samen met de anderen is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van de gegevens van de depotbanken. Daarnaast is zij hèt aanspreekpunt voor de aan haar toegewezen accounts.

Diana van de Poll (sinds 2008)

Ook Diana is al zeer geruime tijd werkzaam bij AIRS. Diana is het primaire aanspreekpunt voor haar accounts. Zij houdt zich ook bezig met (en heeft veel kennis over) specialistische depots waarmee Airs geen interface heeft. Diana werkt niet op woensdag- en vrijdagmiddag.

Kishan Ramlal (sinds 2014)

Kishan werkt sinds de zomer van 2014 bij AIRS. Naast de dagelijkse verwerking voor een aantal partijen is Kishan het primaire aanspreekpunt voor het onderhoud van de modelportefeuilles.

Veronique Kivits (sinds 2014)

Veronique is bij ons sinds begin 2014. Veronique ondersteunt, en is de back-up, van de andere dames bij de dagelijkse verwerking van de gegevens. Daarnaast is Veronique het eerste aanspreekpunt inzake de fondsgegevens en koersen. Veronique geniet iedere dinsdag een vrije dag.

Bas Pennings (sinds 2016)

Bas is in september 2016 het AIRS-team komen versterken. Bas zal eveneens fungeren als ondersteuning en de back-up voor de dagelijkse verwerking. 

Stanley Chen (sinds 2019)

Stanley is in 2019 bij AIRS begonnen. Met zijn ruime ervaring zal hij een allround collega zijn die ondersteuning zal bieden en back-up zal zijn voor de dagelijkse verwerking en fondskoersen/gegevens.