Mailings / Templates (sjablonen)

Er is in ons CRM een verschil tussen Templates (sjablonen) en mailings. Een mailing is standaardbrief welke voor een gehele selectie wordt samengevoegd en klaargezet. Een sjabloon wordt veelal per relatie afgedrukt. Hieronder vindt u een beknopte uitleg van onze mogelijkheden.

Mailings

Bij een mailing wordt allereerst de brief opgesteld. Afhankelijk van de brief kunnen er verschillende velden vanuit het CRM worden opgenomen in de brief. Om de brief samen te stellen is er een scherm beschikbaar in het CRM, waardoor deze verwerking zeer eenvoudig is.

Nadat een brief is samengesteld, dient er een selectie gemaakt te worden met (potentiele) ontvangers. Vervolgens kan er worden gekozen om de mailing eventueel per email te verzenden. Daarnaast kan de betreffende brief/email direct worden gekoppeld aan de relatie zodat deze direct voor iedereen beschikbaar en zichtbaar is.

Templates (Sjablonen)

Naast de mailing is er ook nog een mogelijkheid om sjablonen aan te maken. Er kan een grote hoeveelheid aan sjablonen worden samengesteld, welke eventueel gecategoriseerd kunnen worden. Wat is eigenlijk een sjabloon ......?  Een sjabloon is een standaarddocument welke wordt gevuld met de geselecteerde gegevens vanuit het CRM. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • One-pager met belangrijkste clientgegevens

  • Openingsformulier t.b.v. depotbank

  • Beheer/advies overeenkomsten

Vanuit de relatie kan een bepaald sjabloon worden gekozen. Vervolgens wordt het samengevoegde document geopend. Dit document kan vervolgens, indien gewenst, verder worden bewerkt.